Biorezonancia rozpozná potraviny, ktoré Vám škodia

Potravinová intolerancia alebo neznášanlivosť alebo precitlivenosť – nie je alergia v pravom zmysle slova. Nie je jednoduché ju rozoznať, pretože reakcia na potravinu je oneskorená – prejavuje sa niekoľko hodín až dní neskôr, prípadne sa neprejaví priamo. Nastáva tzv. kumulačný efekt – človek sa stáva senzitívny na viacero druhov potravín, pretože tráviaci trakt už reaguje precitlivene takmer na všetko.

Neskôr začne reagovať aj na pele alebo roztoče, prípadne na iné vonkajšie vplyvy. Potravinovú intoleranciu zriedka diagnostikujú lekári, mnohé testy klasickej medicíny ju nepreukážu, napriek tomu ju môžete mať. U ľudí s chronickými chorobami sa potravinové intolerancie vyskytujú takmer pravidelne.

Biorezonanciou je možné zistiť, na ktoré konkrétne potraviny máte intoleranciu a zároveň je možné pôsobiť na tráviaci trakt tak, aby sa zbavil neznášanlivosti na uvedenú potravinu.

Vedeli ste, že vedľajším účinkom vyriešenia potravinovej intolerancie je tiež zníženie hmotnosti ?

Hlavné potraviny a látky, ktoré vyvolávajú potravinovú intoleranciu:

kravské mlieko a mliečne výrobky,

lepok, pšenica,

vajíčko,

bravčové mäso

Typické príznaky potravinovej intolerancie:

nedostatočné trávenie,

pocit nafúknutého brucha,

plynatosť, brušné kŕče,

zápcha, hnačky, črevné problémy,

náchylnosť na alergie a chronické dýchacie problémy.

Mnohí pacienti majú aj iné problémy s trávením. Tie sú ale spojené s ďalšími ochoreniami.

Chcete pomôcť s potravinovou intoleranciou?

Objednajte sa ešte dnes!

Prosím, objednávku nám zašlite s predstihom, aby sme ju stihli vybaviť.

Po získaní Vašej objednávky, sa Vám ozveme naspäť, aby sme termín potvrdili.

Ďakujeme!

Otváracie hodiny:   Pondelok – Piatok: 9:00-17:00
(Sobota – Nedeľa: zatvorené)

Prosím vyplňte všetky polia formuláru, sú povinné.